X
TripAdvisor Certificate of Excellence in 2012, 2014 and 2015.
Predvajaj "Devil's Trill remix" -
Ita | Slo | De | En

 

Za gostilno Pri Mari smo zvedeli iz Nedela. Opis v Nedelu je bil takšen, da si je žena na vsak način zaželela obiska te gostilne. Ko sva bila v Piranu sva šla na večerjo k Mari. Bila sva prijetno presenečana tako nad  ambientom kakor nad zelo okusno pripravljeno hrano. Tudi s postrežbo
sva bila zelo zadovoljna. Vrnila sva se še večkrat in vedno bila več kot zadovoljna. Priporočava rezervacijo, ker se zgodi (tudi nama se je že), da vedno ni prostora, kar pa glede na kvaliteto ponudbe sploh ni čudno. Veselim se današnje večerje Pri Mari.

Slovenj Gradec 9.10.2010

Vir: www.moja-gostilna.com

V to gostilno hodim že nekaj let, letos sem bil tam aboniran na kosilu cel teden mojega dopusta, in z ženo sma poiskusila skoraj vse kar je na jedilnem listu. Nad domačim okusom sem bil fasciniran, postrežba, ambient, čistoča so na vrhuncu, moje mišljenje je, da ni v Piranu izvirnejše in nasploh boljše gostilne.
Mara in Tomi tako naprej in komaj čakama poletni dopust, da ponovima teden polnega okusa.

Šoštanj,  22.06.2007

Vir: www.moja-gostilna.com

Zelo prijetna gostilna, za razliko od večine piranskih lokalov zna ponuditi več od tipične turistične ponudbe. Istrske jedi, seveda tudi morska hrana in predvsem projazna Mara vedno naredijo prijeten dan. Vendar, pozor: ker jedi pripravljajo sproti, in predvsem, ker je to lokal, kamor ste prišli uživat in ne na hitro napolnit želodec, je treba tudi malce počakat.

Vodice,  10.12.2006

Vir: www.moja-gostilna.com

Večkrat smo že obiskali to gostilnico in ni nas še razočarala. Osebje je prijazno, hrana zelo okusna, zlasti še ribe v pečici s prilogo - vse postreženo v pečni posodi. Dobre so sladice, zlasti še posebnosti hiše. Vino je dobro. Še pridemo po prijetnosti.

Piran,  25.03.2006

Vir: www.moja-gostilna.com

Z Maro imamo dobre izkušnje, lokalček je prijeten, osebje prijazno, hrana okusna in lepo pripravljena, ponudba pijače tudi solidna. Lahko se poje kaj malega, morskega in to je to. Kadar smo na obali, radi zavijemo tja.

Braslovče,  20.02.2004

Vir: www.moja-gostilna.com